Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου

Ο Όμιλος Ανδρομέδα στην Seafood Expo Global 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Όμιλος Ανδρομέδα θα συμμετάσχει στην Seafood Expo Global 2019 (7-9 Μαΐου) στις Βρυξέλλες, τη σημαντικότερη έκθεση αλιευμάτων σε παγκόσμια κλίμακα με περισσότερους από 1.800 εκθέτες και 28.000 επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου από 80 χώρες.

Η Ανδρομέδα Α.Ε., αντιπροσωπεύοντας τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στο περίπτερο με αριθμό 901 στην Αίθουσα 6, μαζί με την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), όπου τα φρέσκα ελληνικά ψάρια Primus υψηλής ποιότητας της εταιρείας, τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί και κρανιός, καθώς και επεξεργασμένα προϊόντα, έτοιμα για μαγείρεμα, θα παρουσιαστούν σε υφιστάμενους και υποψήφιους νέους πελάτες. Σας προσκαλούμε στο ελληνικό περίπτερο για να σας παρουσιάσουμε την εξαιρετική γκάμα των προϊόντων μας και να απολαύσετε τη ζωντανή μαγειρική επίδειξη της ΕΛΟΠΥ και την εμπειρία γευσιγνωσίας Fish from Greece. Μπορεί να κερδίσετε εσείς ένα γαστρονομικό Σαββατοκύριακο για δύο άτομα στην Αθήνα!

Η Frescamar, που εκπροσωπεί τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ισπανία, επίσης θα συμμετάσχει στο Seafood Expo Global, για ακόμη μία χρονιά. Μπορείτε να μας βρείτε στο MAPA institutional Stall, περίπτερο 1533, θέση #5 στην Αίθουσα 7 για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα Rex, τσιπούρα, λαβράκι και κρανιός. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Share.

About Author

Comments are closed.